Tervetuloa uudistuneille verkkosivuillemme! Stadin AO:n verkkosivut ovat nyt osa hel.fi-sivuja.

Elintarvikealan yrityskoulutukset

Herkullisia jälkiruokia ja näyttäviä patisserie-tuotteita – koulutus konditoria- ja ravintola-alan ammattilaisille, oppisopimus

Tule päivittämään pastry-osaamistasi! Koulutus järjestetään 25.2.–21.5.2025.

Koulutuksessa harjoittelet monipuolisia koristelun kädentaitoja ja jälkiruokien valmistuksen tekniikoita. Kehität luovuuttasi koristelussa ja makujen yhdistämisessä. Opit käyttämään erilaisia raaka-aineita jälkiruokien komponenttien valmistuksessa. Valmistat konvehteja ja muita suklaatuotteita, erikoisleivoksia ja -kakkuja, sekä kokoat houkuttelevia jälkiruoka-annoksia. Opiskelet ammattiteoriaa, omavalvontaa, elintarviketurvallisuutta ja laadunhallintaa.

Voit suorittaa jälkiruokien ja patisserie-tuotteiden valmistamisen opinnot täydennyskoulutuksena oppisopimuksella.

Lähiopetus järjestetään Stadin AO:n Prinsessantien toimipaikassa, Prinsessantie 2, Helsinki.

Aikataulu

  • Hakuaika 4.11.2024–24.1.2025.
  • Henkilökohtaistaminen ja oppisopimusten solmiminen 10.–14.2.2025.
  • Lähiopetuspäivät: suklaatuotteet 25.–26.2., erikoisleivokset 18.–19.3., erikoiskakut 22.–23.4. ja jälkiruoka-annokset 20.–21.5., klo 14.30–21.00.
  • Huom. Aikataulut voivat muuttua!

Hakeutuminen ja lisätiedot

Herkullisia jälkiruokia ja näyttäviä patisserie-tuotteita – koulutus konditoria- ja ravintola-alan ammattilaisille, omakustanteinen

Tule päivittämään pastry-osaamistasi! Koulutuksia järjestetään 25.2.–21.5.2025.

Koulutuksessa harjoittelet monipuolisia koristelun kädentaitoja ja jälkiruokien valmistuksen tekniikoita. Kehität luovuuttasi koristelussa ja makujen yhdistämisessä. Opit käyttämään erilaisia raaka-aineita jälkiruokien komponenttien valmistuksessa. Valmistat konvehteja ja muita suklaatuotteita, erikoisleivoksia ja -kakkuja, sekä kokoat houkuttelevia jälkiruoka-annoksia. Opiskelet ammattiteoriaa, omavalvontaa, elintarviketurvallisuutta ja laadunhallintaa.

Aikataulu, hinta ja ilmoittautuminen