Elintarvikealan yrityskoulutukset
Herkullisia jälkiruokia ja näyttäviä patisserie-tuotteita – koulutus konditoria- ja ravintola-alan ammattilaisille, oppisopimus
Tule päivittämään pastry-osaamistasi! Koulutus järjestetään 25.2.–21.5.2025.
Koulutuksessa harjoittelet monipuolisia koristelun kädentaitoja ja jälkiruokien valmistuksen tekniikoita. Kehität luovuuttasi koristelussa ja makujen yhdistämisessä. Opit käyttämään erilaisia raaka-aineita jälkiruokien komponenttien valmistuksessa. Valmistat konvehteja ja muita suklaatuotteita, erikoisleivoksia ja -kakkuja, sekä kokoat houkuttelevia jälkiruoka-annoksia. Opiskelet ammattiteoriaa, omavalvontaa, elintarviketurvallisuutta ja laadunhallintaa.
Voit suorittaa jälkiruokien ja patisserie-tuotteiden valmistamisen opinnot täydennyskoulutuksena oppisopimuksella.
Lähiopetus järjestetään Stadin AO:n Prinsessantien toimipaikassa, Prinsessantie 2, Helsinki.
Aikataulu
- Hakuaika 4.11.2024–24.1.2025.
- Henkilökohtaistaminen ja oppisopimusten solmiminen 10.–14.2.2025.
- Lähiopetuspäivät: suklaatuotteet 25.–26.2., erikoisleivokset 18.–19.3., erikoiskakut 22.–23.4. ja jälkiruoka-annokset 20.–21.5., klo 14.30–21.00.
- Huom. Aikataulut voivat muuttua!
Hakeutuminen ja lisätiedot
- Hae koulutukseen.
- Lisätietoja antavat Pauliina Tokola, p. 040 334 0736, pauliina.tokola@edu.hel.fi ja Jani Viitala, p. 040 182 0273, jani.viitala@hel.fi.
Herkullisia jälkiruokia ja näyttäviä patisserie-tuotteita – koulutus konditoria- ja ravintola-alan ammattilaisille, omakustanteinen
Tule päivittämään pastry-osaamistasi! Koulutuksia järjestetään 25.2.–21.5.2025.
Koulutuksessa harjoittelet monipuolisia koristelun kädentaitoja ja jälkiruokien valmistuksen tekniikoita. Kehität luovuuttasi koristelussa ja makujen yhdistämisessä. Opit käyttämään erilaisia raaka-aineita jälkiruokien komponenttien valmistuksessa. Valmistat konvehteja ja muita suklaatuotteita, erikoisleivoksia ja -kakkuja, sekä kokoat houkuttelevia jälkiruoka-annoksia. Opiskelet ammattiteoriaa, omavalvontaa, elintarviketurvallisuutta ja laadunhallintaa.
Aikataulu, hinta ja ilmoittautuminen
- Suklaatuotteet 25.–26. helmikuuta 250€
- Jälkiruokaleivokset 18.–19. maaliskuuta 250€
- Jälkiruokakakut 22.–23. huhtikuuta 250€
- Jälkiruoka-annokset 20.–21. toukokuuta 250€
Osallistuessasi kaikille kursseille osallistumismaksu on 850 €. Ilmoittauduthan kurssille viimeistään viikkoa ennen aloitusta.