Elintarvikealan yrityskoulutukset

Herkullisia jälkiruokia ja näyttäviä patisserie-tuotteita – koulutus konditoria- ja ravintola-alan ammattilaisille, omakustanteinen

Tule päivittämään pastry-osaamistasi! Koulutusta järjestetään 22.4.-21.5.2025.

Kursseilla harjoittelet monipuolisia koristelun kädentaitoja ja jälkiruokien valmistuksen tekniikoita. Kehität luovuuttasi koristelussa ja makujen yhdistämisessä. Opit käyttämään erilaisia raaka-aineita jälkiruokien komponenttien valmistuksessa. Valmistat konvehteja ja muita suklaatuotteita, erikoisleivoksia ja -kakkuja, sekä kokoat houkuttelevia jälkiruoka-annoksia.

Lisätietoja opettaja Pauliina Tokola, 040 334 0736 pauliina.tokola@edu.hel.fi

Aikataulu, hinta ja ilmoittautuminen

  • Jälkiruoka-annokset 20.–21. toukokuuta 250€

    Ilmoittauduthan kurssille viimeistään viikkoa ennen aloitusta.

Äitienpäiväkakkukurssi kotileipureille

Äitinpäiväkakkukurssi kotileipureille järjestetään 10.5.  Saat ammattilaisen vinkit kakun valmistamiseen. Kurssilla täytetään, kuorrutetaan ja koristellaan näyttävä äitienpäiväkakku. Samalla harjoitellaan pursottamista ja tekemään sokerimassa-ja kreemikukkia. 

Lisätietoja opettaja Pauliina Tokola, 040 334 0736 pauliina.tokola@edu.hel.fi

Aikataulu, hinta ja ilmoittautuminen

Äitinpäiväkakkukurssi kotileipureille 10.5. 85€