Ravintola-alan yrityskoulutukset
Asiakkaan kohtaaminen
- Töihin kahvilaan, kaupan kassalle tai myyjäksi? Mitä kuuluu hyvän asiakaspalvelijan taitoihin? Hanki perustaidot tai opi lisää asiakaspalvelu- ja myyntityöstä yhden päivän koulutuksessa!
- Koulutuksessa tutustutaan hyvän asiakaspalvelun lähtökohtiin sekä vahvistetaan myynti- ja suosittelutaitoja. Koulutuksessa saat vinkkejä haastavien asiakastilanteiden ja erilaisten asiakaspalautteiden käsittelyyn.
- Koulutus on suunniteltu asiakaspalvelutaitoja työssään tarvitseville. Hakijalta edellytetään riittävää suomen kielen taitoa.
- Koulutuksen kesto: yksi päivä.
- Koulutuksen sisältö:
- Asiakkaan kohtaaminen
- Myyntitaidot
- Asiakaspalautteen käsittely
- Koulutus voidaan toteuttaa Stadin AO:n tai yrityksen tiloissa
- Koulutuksen sisältö voidaan räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaan.
- Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous: Outi Lehto, outi.lehto@edu.hel.fi, Mervi Töyrylä, mervi.toyryla@edu.hel.fi
Oppisopimuksella tarjoilijaksi
Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto 120 osp
- Haluat oppia ravintolan asiakaspalvelun ammattilaiseksi! Koulutuksen aikana suoritat Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon.
- Koulutukseen osallistumisen edellytykset: Opiskelijalla tulee olla koulutukseen soveltuva ravintola-alan työpaikka, työaika vähintään 25 t / vko.
- Koulutuksen aikataulu:
- hakeutuminen jani.viitala@edu.hel.fi
- henkilökohtaistaminen ja oppisopimusten solmiminen
- Orientaatio oppilaitoksessa
- lähipäivät henkilökohtaistamisen mukaan (n.1-2 pvä/kk)
- Kysy lisätietoja: Jani Viitala, oppisopimus, jani.viitala@hel.fi, Jouni Savolainen, jouni.savolainen@edu.hel.fi
Oppisopimuksella dieettikokiksi
- Sinulla tulee olla koulutukseen soveltuva alan työpaikka, työaika vähintään 25 t / vko.
- Suoritat erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnon
- Koulutuksen aikataulu:
- hakeutuminen jani.viitala@edu.hel.fi
- henkilökohtaistaminen, oppisopimusten solmiminen
- orientaatio oppilaitoksessa
- lähiopetus henkilökohtaistamisen mukaan, koulutuksen kesto n. 16 kk.
- Kysy lisätietoja: Jani Viitala, oppisopimus, jani.viitala@hel.fi, Salla Toitturi, salla.toitturi@edu.hel.fi
Oppisopimuksella esihenkilöksi matkailu-, ravintola- tai elintarvikealalle
11.2.2025-12.2.2026
- Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto matkailu- ja ravintola-alalla (MaRa) sekä elintarvikealalla toimiville – oppisopimuskoulutus 11.2.2025-12.2.2026
- Sinulle, joka työskentelet tai aloitat lähiesihenkilönä tai vastaavassa työssä. Koulutus edellyttää oppisopimustyöpaikkaa.
- Koulutuksen aikataulu:
- hakeutuminen: 1.11.2024-10.1.2025 jani.viitala@edu.hel.fi
- henkilökohtaistaminen 21.-24.1.2025
- opiskeluun orientoituminen oppilaitoksessa 11.-12.2.2025, os. Prinsessantie 2, 00820 Helsinki
- lähiopetus iltaisin, aiemman osaamisen mukaan.
- Kysy lisätietoja: Jani Viitala, oppisopimus, jani.viitala@hel.fi, Marko Pääskysaari, marko.paaskysaari@edu.hel.fi
Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen – oppisopimus
- Kehitä osaamistasi oppisopimuksella
- Koulutuksen aikataulu:
- hakeutuminen jani.viitala@edu.hel.fi
- henkilökohtaistaminen (tapaaminen oppilaitoksessa, kesto 1h)
- oppisopimusten solmiminen ja orientaatio opintoihin
- lähipäivät oppilaitoksessa (keittiö ja asiakaspalvelu)
- Kysy lisätietoja: Jani Viitala, oppisopimus, jani.viitala@hel.fi, Ismo Korhonen, ismo.korhonen@edu.hel.fi