Luonto- ja ympäristöalan koulutukset
Haluatko kehittyä ja oppia uutta luonnontuotteista hyvinvoinnin tuottajana? – oppisopimus
- Opiskelet oppisopimuksella osana omaa työtäsi tutkinnon osa Hyvinvoinnin tuottaminen luonnontuotteilla, 20 osp
- Koulutus toteutetaan pääosin omalla työpaikalla omissa työtehtävissä, mutta lisäksi on lähiopetuspäiviä.
- Koulutuksen sisältö:
- erilaiset luonnontuotteet ja niiden käyttömahdollisuudet hyvinvoinnin edistämisessä
- erilaisten hyvinvointituotteiden valmistaminen
- erilaisiin raaka-aineisiin, tuotantotapoihin, laatuun ja turvallisuuteen perehtyminen
- erilaiset luonnontuotteisiin perustuvat hyvinvointituokiot
- elämysten luominen luonnontuotteiden avulla
- Kysy lisätietoja: Jani Viitala, oppisopimus, jani.viitala@hel.fi, Aino Kaila, aino.kaila@edu.hel.fi
Haluatko kehittyä ja oppia uutta ryhmän ohjaamisesta luonnossa? – oppisopimus
- Opiskelet oppisopimuksella osana omaa työtäsi tutkinnon osa Luonnossa ohjaaminen 40osp tai Erityisryhmien ohjaaminen luonnossa 15osp
- Koulutus toteutetaan pääosin omalla työpaikalla omissa työtehtävissä, mutta lisäksi on lähiopetuspäiviä.
- Koulutuksen sisältö:
- Ryhmän ohjaaminen ja asiakaspalvelutaidot
- Luonto-ohjausosaamisen kehittäminen
- Luonnontuntemus
- Ohjelmapalveluiden toteuttaminen
- Luonnossa liikkuminen ja vastuullisuus
- Erityisryhmille suunnatut palvelut
- Erityisryhmän ohjaaminen
- Esteettömyys ja saavutettavuus
- Kysy lisätietoja: Jani Viitala, oppisopimus, jani.viitala@hel.fi, Aino Kaila, aino.kaila@edu.hel.fi
Luonnosta ruokaa ja elämyksiä!
- Miten voin tunnistaa luonnon villiruokia? Miten kerätä niitä turvallisesti? Voinko tehdä niistä ruokaa?
- Koulutuksen sisältö:
- Villiyrttien, marjojen ja ruokasienien tunnistaminen ja turvallinen kerääminen
- Villiruokakokkaus
- Koulutus voidaan toteuttaa ryhmälle räätälöitynä yrityksesi tarpeiden mukaan.
- Opetus tapahtuu monipuolisissa opetusympäristöissä, mm oppilaitoksessa sekä luonnossa.
- Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous: Outi Lehto, outi.lehto@edu.hel.fi, aino.kaila@edu.hel.fi
Luonnosta ruokaa ja elämyksiä: Maastoruokailu!
- Miten voin hyödyntää luonnon villiyrttejä? Miten tunnistan niitä? Miten voin tehdä niistä ruokaa?
- Opetus tapahtuu monipuolisissa opetusympäristöissä, mm oppilaitoksessa sekä luonnossa.
- Koulutuksen sisältö:
- Retkeilyn perusteet
- Ruoanlaittomenetelmät, joita voi hyödyntää maastossa
- Villiyrttien ja paikallisten raaka-aineiden hyödyntäminen ilmastoviisaasti
- Maastoruokailutapahtuman suunnitteleminen, markkinointi ja järjestäminen Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksena tai ryhmälle räätälöitynä yrityksesi tarpeiden mukaan
- Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous: Outi Lehto, outi.lehto@edu.hel.fi, aino.kaila@edu.hel.fi